Ексклюзиви
четвер, 20 березня 2008 18:35

Микола Науменко загинув на риболовлі

21 березня справлятимуть дев"ятини по рибалці Миколі Науменку, 34 роки, який утопився у ставку в селі Студинка Новгород-Сіверського району Чернігівщини.

Микола Науменко полюбляв рибалити. Змайстрував нового човна. 12 березня вирішив його зранку випробувати. Обіцяв наловити риби на юшку та скоро повернутися.

У чоловіка було хворе серце, вночі якраз стався напад. Тож коли вранці збирався на рибалку, дружина Наталія вмовляла не йти. Казала, що купить рибу на юшку в магазині. Та Микола не послухався.

Коли по обіді чоловік не повернувся, дружина почала хвилюватися. Близько 16.00 Наталія із 8-річною донькою Катериною пішли шукати Миколу. Татко часто брав її із собою рибалити. На ставку вони побачили човен, що стояв метрів за 30 від берега. Поряд плавало тіло Миколи.

— Мабуть, йому стало погано, — говорить голова сільради Віра Ірха, 40 років. — І він випав із човна у воду. В нього часто траплялись серцеві напади і вдома, і на роботі. Науменко був хорошим хазяїном. Працював у лісгоспі в сусідньому Коропському районі. Вдома саме ставив колонку, не встиг завершити справу.

У Науменка залишилося двоє дітей. Сину Сашкові тільки-но виповнилося два роки. Дружина Наталія у декретній відпустці, раніше працювала листоношею.

Зараз ви читаєте новину «Микола Науменко загинув на риболовлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути