Ексклюзиви
середа, 14 листопада 2007 12:55

Ніколь Кідман викликали до суду

Володарка "Оскару" актриса Ніколь Кідман кричала від страху за своє життя, коли три роки тому папараці переслідували її автомобіль у Сіднеї. Такі цікаві подробиці спливли в ході судового процесу, що відбувся у Сіднеї, на якому належить давати свідчення і самій актрисі.

Менеджер актриси Джон Меннінг розповів у суді, що три роки тому він віз Кідман додому до її батьків на машині, коли за ними раптом ув"язалися папараці, в числі яких був і якийсь фотограф Джеймі Фосетт, повідомляє AFP.

"Вона боялася за своє життя і говорила, що хтось збирається її вбити. Вона говорила: "Це повинно припинитися. Виклич поліцію", - повідав Меннінг у суді.

За словами Меннінга, під час переслідування, яке мало місце в січні 2005 року, він був вимушений ухилятися від машини папараці, яка їхала по розділовій смузі, примушуючи Кідман кричати від страху.

Меннінг надавав свідчення в рамках судового процесу про наклеп, який фотограф Фосетт ініціював проти австралійської газети Sun Herald. Також в цьому процесі повинна надавати свідчення сама Кідман.

Журі вже ухвалило, що своєю статтею газета зганьбила честь Фосетта і суддя Керолін Сімпсон зараз розглядає аргументи захисту. Видавець газети Джон Ферфакс викликав Меннінга для надання свідчень свідків, повідомляє ФактNews.

40-річна Кідман, можливо, даватиме свідчення в найближчий понеділок. Вона була особисто викликана до суду, хоча просила дозволити їй свідчити на відеоконференції, щоб не порушувати щільний графік зйомок.

Кідман і Фосетт раніше конфліктували. У 2005-му Кідман вимагала від суду заборонити Фосетту наближатися до неї після того, як в кущах біля її особняка в Сіднеї було виявлено підслуховуючий пристрій. Проте в червні цього року прокуратура зняла з Фосетта звинувачення у зв"язку з цим прослуховуванням.

 

Зараз ви читаєте новину «Ніколь Кідман викликали до суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути