Ексклюзиви
вівторок, 28 квітня 2020 16:50

"Невролог сказала, що вчасно звернулися з синочком" - батьки благають про допомогу на лікування маленького Матвія

У 2-річного Матвія Молодецького з села Шарнопіль Монастирищенського району на Черкащині виявили гіпоксичне-ішемічне ураження головного мозку, лікворну дисцикуляцію, атактичний синдром, відставання в розвитку. Лікарі кажуть, у хлопчика є шанс на одужання. Для цього потрібно чотири рази на рік проходити відповідне лікування в одній зі столичних клінік. На один курс потрібно 30 тис.грн.

Автор: Ольга Молодецька
  На лікування Матвія Молодецького потрібні кошти
На лікування Матвія Молодецького потрібні кошти

"Матвій народився на 35 тижні вагітності. За день до цього ультразвукове дослідження показало, що плід замалий і слабке серцебиття. Наступного дня під вечір в мене відійшли води і мені зробили кесарів розтин. Лікарі районної лікарні не давали гарантії, що житиме. Дитину направили в Черкаси. Була зупинка дихання, два тижні в реанімації і місяць ще в лікарні. В три місяці нам сказали, що дитина відстає в розвитку. Нам призначали лікування, ми все виконували, їздили скрізь, куди нам рекомендували. Синочок довго не тримав голову. Тепер вже і сидить, і ходить, розуміє, намагається сам щось сказати. В Умані одна масажистка порадила звернутися в одну столичну приватну клініку, де виходжують таких діток. Ми відразу ж поїхали туди. Невролог сказала, що вчасно звернулися з синочком. І в нього є шанс, щоб стати таким, як всі дітки. Але для цього треба чотири рази на рік їздити до них на реабілітацію. Вона включає загальний і логопедичний масаж, гіпоксотерапію, мікрополіризацію, заняття з корекційним педагогом. Вже на місці лікування можуть коригувати. 18 травня нас з синочком чекають на перший курс лікування. Він коштує 30 тисяч гривень. І ще потрібно майже 10 тисяч гривень на квартиру. Для нашої сім'ї - це дуже великі гроші. Тому звертаємося до небайдужих людей і просимо в них допомоги", - розповіла Gazeta.ua мати Ольга Молодецька.

Автор: Ольга Молодецька
  На лікування Матвія Молодецького потрібні кошти
На лікування Матвія Молодецького потрібні кошти

Реквізити для допомоги:
Карта Приватбанку: 5168 7573 2453 0296 (Молодецька Ольга Василівна).

Зараз ви читаєте новину «"Невролог сказала, що вчасно звернулися з синочком" - батьки благають про допомогу на лікування маленького Матвія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути