середа, 17 грудня 2008 13:25

Невідомі викрали пральний порошок на $ 20 тис

У Москві грабіжники напали на водія МАЗу, який віз пральний порошок, і викрали вантаж, вартість якого перевищує півмільйона рублів (більш $ 20 тисяч).

За даними московської міліції, вдень 16 грудня біля будинку N46 по вулиці Войтовича двоє невідомих підійшли до вантажівки, що зупинилася, і, погрожуючи розправою, викинули водія з кабіни.

Постраждалий повідомив про те, що трапилося, в міліцію. Машина була знайдена через декілька годин недалеко від місця події, на шосе Ентузіастів. Проте прального порошку в ній вже не було.

Збиток від нападу підприємці оцінили в 567 тисяч рублів. Вирішується питання про порушення кримінальної справи, міліція веде розшук злочинців.

Відзначимо, в кінці жовтня невідомі зробили в Москві іншу незвичайну крадіжку, привласнивши собі 20 тонн сира. Проте зловмисники діяли іншим, шахрайським шляхом, видавши себе за співробітників фірми-вантажоодержувача. Завданий збиток був оцінений в чотири рази більше, ніж у випадку з порошком - в 2,2 млн. Рублів, повідомляє РІА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Невідомі викрали пральний порошок на $ 20 тис». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути