понеділок, 06 жовтня 2008 23:47

Немовля пролежало в болоті чотири дні і залишилося живим

В Алжирі було знайдене чотиримісячне немовля, яке пролежало в калюжі з брудом протягом чотирьох днів і залишилося живим, повідомляє Sky News із посиланням на агентство APS. Величезні грязеві калюжі утворилися в містах Алжиру в результаті проливних дощів, що пройшли в посушливій частині країни минулого тижня.

Згідно з даними APS, дитя не постраждало. Власті міста Гардайя, столиці однойменної провінції, в якому було знайдено немовля, займаються пошуками його батьків. В даний час воно знаходиться в одній з алжирських сімей.

В результаті стихійного лиха загинула 41 людина, 33 людини отримали травми. Власті країни повідомили, що в міста, постраждалі від дощів, направлені рятувальні загони. У Гардайю також вислана гуманітарна допомога: їжа, теплі ковдри, тенти.

В результаті катастрофи в невеликому селі Мзад, розташованому за 400 кілометрів на південь від столиці провінції, зруйновано 1400 будинків. Містечко числиться в списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Прем"єр-міністр Алжиру Ахмед Уяхья відвідав Гардайю, де провів нараду, що стосується вживання заходів з порятунку жителів районів, що постраждали від дощів.
Зараз ви читаєте новину «Немовля пролежало в болоті чотири дні і залишилося живим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути