Ексклюзиви
неділя, 09 березня 2008 15:39

Німці витрачають на відпочинок більше всіх європейців

Німеччина лідирує серед 27 держав ЄС за витратами населення на відпочинок і подорожі. Такі дані Європейського статистичного агентства були оприлюднені на 42-у Міжнародному туристичному ярмарку-біржі Itb-2008, що проходить в Берліні.

Як повідомив представник Евростата Ульріх Шперель, в 2006 році сукупні витрати німців на ці цілі склали 58,9 мільярда євро. При цьому велика частина витрат доводиться на зарубіжні поїздки. За Німеччиною по цьому показнику із значним відставанням слідує Великобританія (50,3 мільярда євро) і Франція (24,8 мільярда євро).

Проте німці проявляють економність у витратах під час відпочинку - в середньому вони витрачають 715 євро. Таким чином, вони знаходяться лише на восьмому місці в ЄС. А першість по цьому показнику належить громадянам Люксембурга, які викладають під час відпочинку більше 5,2 тисяч євро на людину, повідомляє ІТАР-ТАРС.

Зараз ви читаєте новину «Німці витрачають на відпочинок більше всіх європейців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути