Ексклюзиви
пʼятниця, 16 листопада 2018 14:29

Немає готівки: у роботі банку стався збій

Немає готівки: у роботі банку стався збій
Клієнти ВТБ-банку не можуть зняти готівку та розрахуватися карткою. Фото: Nastroy

У банкоматах "ВТБ банку" люди не можуть зняти готівку. Існує ліміт на видачу грошей - максимум 1 тис. грн, але з самого ранку клієнти не можуть зняти навіть цю суму.

В установі кажуть, що у банкоматах немає грошей, проте розплатитися карткою або скористатися іншими банкоматами не можна, пише obozrevatel.com.

"Кошти можна зняти тільки в банкоматі "ВТБ банку". Інкасація пройде о 15:00. Тимчасово недоступні й інші операції, ви можете тільки зняти 1 тис. грн у банкоматі", - заявили на гарячій лінії банку. На запитання, як довго діятимуть обмеження, співробітник відповісти не зміг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні зник ще один російський банк

Офіційно в банку називають причиною тимчасовий технічний збій, але в той же час керівництво фінустанови раніше заявляло про те, що проблеми виникли в зв'язку з рішенням Київського апеляційного суду про арешт їхніх активів. Оскільки таким чином "ВТБ банк" втратив можливість підвищувати свої економічні показники за рахунок реалізації отриманого майна та активів.

Київський апеляційний суд арештував акції українських "дочок" російських банків "ВТБ", "Промінвестбанк" і "Сбербанк". Це допоможе виконати рішення Арбітражного суду Гааги (Нідерланди) за позовом колишнього голови "Приватбанку" та інших українських компаній, які втратили активи після анексії Криму.

Зараз ви читаєте новину «Немає готівки: у роботі банку стався збій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути