Ексклюзиви
пʼятниця, 23 березня 2007 15:31

Небезпечну фанатку Софії Ротару засудили на 3 роки

Небезпечну фанатку Софії Ротару засудили на 3 роки
У Тулі суд виніс вирок 35-річній Галині Стародубової, яка була визнана винною в тому, що тричі загрожувала вбивством популярній співачці Софії Ротару, а крім того, одного разу вона свідомо збрехала про підготовлюваний вибух літака, на якому мала летіти Ротару.

У 2003 році Стародубова звернулася до своєї знайомої, директора колективу Софії Ротару, і попрохала дозволити їй безкоштовно відвідувати концерти співачки. Діставши відмову, Стародубова вирішила мстити.

Цілих три роки фанатка постійно дзвонила Ротару, надсилала їй SMS з погрозами вбити її та її 6-річну внучку. Вона обіцяла зарізати її та зарубати сокирою. У 2005 році жінка спробувала ще раз добитися права на безкоштовні відвідини концертів Ротару в її конферансьє Сергія Крамаренко. Той їй теж відмовив, тоді вона стала загрожувати вбивством і йому. У травні 2006 року Сатродубова, щоб перешкодити вилетіти на гастролі Ротару, вона подзвонила і повідомила, що в літаку закладена бомба.

Кримінальна справа розглядалася в особливому порядку, Стародубова провину в пред"явленому звинуваченні визнала повністю. Суд виніс вирок жінці у вигляді позбавлення волі строком на 3 роки. Призначене покарання вважається умовним з випробувальним строком на два роки, повідомляє ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Небезпечну фанатку Софії Ротару засудили на 3 роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути