неділя, 27 травня 2018 12:10

Не одними грошима: українець влаштував для футбольних фанатів безкоштовний хостел
5

Автор: depo.ua
 

У Києві в одному з офісів поблизу метро "Васильківська" для фанатів "Ліверпуля" влаштували безкоштовний хостел. На кілька днів пустили ночувати 16 вболівальників із Польщі та Англії.

Ідею подав керівник офісу Сергій Ус. Вирішив вчинити гуманно, коли дізнався про різкий стрибок цін на оренду житла в столиці, пише "Depo.ua".

"Ми закупили надувні матраци, поставили душ-кабіну. Хотілося, аби у іноземців було хороше враження про Україну, аби вони не думали, що ми прагнемо заробити собі за день грошей на весь рік", - сказав Сергій Ус.

Крім спального місця та душу для іноземців підготували 2 санвузла та кухня з необхідним приладдям.

Колектив офісу розмістив у Facebook оголошення про готовність прийняти людей. Запити на поселення фільтрували інтуїтивно.

"В першу чергу, дивились на Facebook-профілі – ті люди, які на фото виглядали агресивно, одразу відсіювались", - розповіла Марія, маркетолог фірми.

Англієць Шон був приємно здивований українською гостинністю.

"Ми розмістили оголошення про те, що хочемо пожити безкоштовно. З нами зв'язались. Приїхали, з нас не взяли ні копійки. Спочатку ми жартували – думали, ось, зараз лишимо речі, повернемось, а тут буде все зачинено. Але нам принесли надувні ліжка, дали чисту постіль. Це неймовірно. Нам навіть приготували сніданок", - сказав іноземець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як саранча: фанати майже знищили столичний парк

"Українці – хороші люди. Для нас не проблема залишитись тут, лишити речі. Ми, поляки, знаємо українців. Ми можемо їм довіряти", – зазначив 26-річний Павєл, польський фан "Ліверпуля".

Сергій Ус перетворив свій офіс на безкоштовний хостел для іноземних фанатів ліги чемпіонів
Фото: depo.ua

Інші іноземці-фанати "Ліверпуля" були неприємно здивовані послугами таксі у Києві. Вважають їх надто дорогими, а водіїв назвали божевільними. Проте вболівальники високо оцінили роботу української поліції.

Зараз ви читаєте новину «Не одними грошима: українець влаштував для футбольних фанатів безкоштовний хостел». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути