Ексклюзиви
четвер, 13 грудня 2007 13:43

Названі переможці найбезглуздіших попереджувальних написів (ФОТО)
5

Табличка на тракторі з написом "Небезпека. Уникайте смерті" перемогла в середу у 11-му щорічному конкурсі найбезглуздіших попереджувальних написів, що спонсорується американською організацією Michigan Lawsuit Abuse Watch. Конкурс покликаний показати вплив, який безглузді судові позови надають на попереджувальні написи.

Кевін Соав з передмістя Детройта виграв головний приз у 500 доларів за напис на тракторі, який свідчить "Небезпека. Уникайте смерті".

Другий приз в 250 доларів дістався сім"ї Турін з Гінзбурга (Пенсільванія) за напис, який вони знайшли на прасці, - "Не прасуйте сорочку, коли вона надіта".

Третій приз у 100 доларів отримав Річард Гуднау з Ланкастера (Массачусетс) за напис на мішку, прикріпленому до дитячої машинки: "Не кладіть дитину в мішок".

Організатор конкурсу Боб Доріго Джонс говорить, що дурні написи відображають стан цивільної системи правосуддя в Америці. "Хижі адвокати знають, що вони можуть подавати сміхотворні судові позови проти виробників і вимагати компенсації — навіть у разі, коли користувач проігнорував елементарний здоровий глузд", - говорить він.

Заохочувальні призи також отримали Сінді Ламонд за напис на ножі для розпечатування листів: "Уваги: рекомендуються захисні окуляри" і Енн Мері Янг за напис на зникаючому маркері: "Зникаючий маркер не можна використовувати для підписання чеків або будь-яких інших юридичних документів", повідомляє АР.

Зараз ви читаєте новину «Названі переможці найбезглуздіших попереджувальних написів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути