Ексклюзиви
четвер, 07 серпня 2008 12:14

Названі дві ймовірні причини трагедії на Яворівському полігоні

Причиною розриву ствола міномету під час навчань на Яворівському полігоні на Львівщині, унаслідок чого загинув військовослужбовець, могли бути і технічний, і людський чинники.

Про це повідомив журналістам начальник Генерального штабу Збройних Сил України – головнокомандувач ЗСУ Сергій Кириченко сьогодні під час репетиції параду до Дня Незалежності, що відбулася на колишньому військовому аеродромі "Гайок" у Білоцерківському районі Київської області.

"На сьогодні ще рано говорити про причини цього інциденту. Це може бути і технічний чинник, пов"язаний із несправністю самого міномету чи боєприпасу, а також розглядається і людський фактор", - сказав начальник Генштабу ЗС України.

За словами С.Кириченка, розслідуванням цієї події займається спеціальна комісія Міноборони, а також фахівці військової служби правопорядку ЗСУ, слідчі органів прокуратури.

Як повідомлялося, 6 серпня на Яворівському загальновійськовому полігоні у Львівській області внаслідок розриву ствола міномету один військовослужбовець загинув, ще троє були тяжко поранені, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Названі дві ймовірні причини трагедії на Яворівському полігоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути