Ексклюзиви
вівторок, 26 лютого 2008 13:26

Названа найкраща сукня в історії Оскара (ФОТО)

Чорна вінтажна сукня від Valentino, в якому Джулія Робертс відвідала церемонію Оскар, названа найстильнішою за всю історію вручення нагород.

У цьому наряді в 2000 році актриса отримала свій єдиний Оскар за роль у фільмі Ерін Броковіч. Рейтинг був складений на основі опитування користувачів модного сайту parade.com.

Раніше модні критики не раз вносили плаття Робертс до різних фэшн-списків. Після того, як актриса з"явилася в цьому наряді на Оскарі, мода на вінтажні сукні буквально захлеснули Голлівуд. Не дарма Робертс виклала за нього близько $25 млн.

На другому місці найстильніших суконь опинився наряд Холлі Беррі, в якій вона з"явилася на червоній доріжці в 2002 році. Тоді "жінка-кішка" отримала Оскар за картину Бал монстрів. За своєю статуеткою Беррі прийшла в бордовій сукні з прозорим верхом і довгим шлейфом.

Замикає трійку лідерів наряд двократної власниці премії Оскар Хіларі Суонк. Свою другу нагороду за фільм "Маля на мільйон доларів" Суонк отримувала в синій обтягуючій сукні з величезним вирізом на спині, повідомляє щоденна газета 15 хвилин.

Зараз ви читаєте новину «Названа найкраща сукня в історії Оскара (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути