Ексклюзиви
понеділок, 22 жовтня 2007 12:12

Наташу Корольову обікрали у Києві на "Танцях із зірками"

Минулої п`ятниці на репетиції "Танців із зірками" трапилася неприємність - Наташу Корольову обікрали прямо в павільйоні. Після репетиції Наташа збиралася їхати в свій номер в готель "Либідь", коли раптом з`ясувалося: зник багаж. Не виявилося і речей Євгена Папунаїшвілі - партнера поп-зірки по "Танцях".

- Ми спочатку не повірили в крадіжку, думали, може, десь не там залишили, - розповіла Наташа "Комсомольской правде в Украине". - Але потім все-таки переконалися в тому, що речі були вкрадені.

Для того, щоб вислідкувати злодія, адміністратори проекту навіть звернулися до комп`ютерних хакерів.

- Хлопці по сім-картах відстежили, що речі довго перебували на території павільйону, в якому проходять зйомки, - розповіла Корольова. - Але як не шукали - знайти їх ми не змогли: мабуть, добре заховали. Вже ближче до ночі востаннє сигнал був зафіксований в районі Виноградаря. І все.

Прохання повернути хоч би документи було не раз озвучено в ефірі одного з українських телеканалів. Проте пошуки таким методом успіхом поки не увінчалися.

- Я не знаю, як ми тепер виїдемо додому, а потім повернемося назад на зйомки, - скаржиться засмучений Папунаїшвілі. - Організатори намагаються вирішити це питання, але настрій вже не той.

- Найобразливіше не те, що вкрали гроші і мобільник. Найбільше шкода речей, які злодіям не потрібні: у мене на телефоні були фото сім`ї, сина, - засмучується Корольова. - Недавно у бабусі моєї був день народження, мені передали декілька фото, я їх з собою носила. УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Наташу Корольову обікрали у Києві на "Танцях із зірками"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути