Ексклюзиви
пʼятниця, 22 лютого 2008 08:32

Наталію Могилевську довели до сліз на "Шансі"

Наталію Могилевську довели до сліз на "Шансі"
На зйомках останньої телепрограми "Шанс" відбувся випадок, що на довгий час вивів зі стану душевної рівноваги команду Наталії Могильовської.

Одному з учасників телеконкурса для виконання випала пісня Алли Пугачовой "Все можуть королі". Проте молодий артист від хвилювання вмудрився геть забути текст і, щоб все-таки довести до кінця свій виступ, почав переказувати зміст пісні в стилі "що пам"ятаю - те пою", прагнучи потрапити в музику і риму.

Ця версія виконання всенародного хіта, яку саунд-продюсер проекту Дмитро Клімашенко відразу ж охрестив "фристайлом", настільки розсмішила всіх, хто брав участь в зйомках програми, починаючи від продюсера проекту Ігоря Кондратюка і закінчуючи освітлювачами студії, що робота в студії трохи зупинилася. Але все таки всі зуміли узяти себе в руки і продовжити зйомки, хоча і сміялися, згадуючи про цей епізод. Наталія Могильовська сміялася до сліз і зізналася, що якщо сміх дійсно продовжує життя, то тепер "бонусних" років десять їй гарантовані, повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «Наталію Могилевську довели до сліз на "Шансі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути