Ексклюзиви
понеділок, 01 жовтня 2007 12:42

Наталі Портман повністю роздяглася в еротичному фільмі (ФОТО)(ВІДЕО)

Голлівудська красуня-інтелектуалка Наталі Портман з"явилася абсолютно голою у новому фільмі "Готель "Шевальє"" режисера Вєса Андерсона.

Зірці вже доводилося роздягатися на великому екрані і раніше – у стрічці "Близькість". Проте пікантні кадри вирізали ще до того, як фільм надійшов у прокат. Скромниця Портман наполягла на цьому, оскільки "відчувала  дискомфорт з приводу того, що глядачі побачать її без одягу". Хоча у "Близькості" актриса грала стриптизерку, а їм взагалі належить роздягатися.

У "Отелі "Шевальє"" такої необхідності не було. "Готель" – це десятихвилинна короткометражка, яка передує фільму "Дарджилінг Лімітед" і має непряме відношення до його сюжету, – зате тут Наталі Портман, мабуть, відкинула скромність разом з одягом і продемонструвала всю свою красу. Сексу у цьому "Готелі" значно більше, ніж у повнометражному "Дарджилінгу".

У одній зі сцен партнер Наталі Джейсон Шварцман зриває одяг з Портман і глядачі бачать її голе тіло ззаду, потім гола актриса з"являється у дверному отворі і камера довго і детально досліджує тіло скромниці  Наталі.

Загалом, всім, хто у своїх еротичних фантазіях хоч раз марив про абсолютно роздягнену королеву Амідалі,  кілька приємних хвилин Наталі забезпечила, повідомляє Твой День.

Зараз ви читаєте новину «Наталі Портман повністю роздяглася в еротичному фільмі (ФОТО)(ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути