Ексклюзиви
понеділок, 24 лютого 2020 13:23

Насірова поновили на посаді голови ДФС

Насірова поновили на посаді голови ДФС
Апеляційний суд визнав протиправним і скасував рішення Кабміну щодо звільнення Насірова. ФОТО: рокуrupciya.com

Шостий апеляційний адміністративний суд визнав протиправним звільнення Романа Насірова з посади голови Державної фіскальної служби.

Тим самим лишив без задоволення апеляційні скарги Кабінету міністрів України, Державної фіскальної служби України та народного депутата Андрія Журжія. Ідеться про це у відповідній судовій постанові.

"Рішення Окружного адміністративного суду міста Києва від 11 грудня 2018 року в частині визнання протиправним та скасування розпорядження Кабінету міністрів України від 31 січня 2018 року №35-р "Про звільнення Особи 1 (Насірова. – Gazeta.ua) з посади голови Державної фіскальної служби України" залишити без змін", — зазначено в документі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усі вони на волі. П'ять гучних корупційних справ, за якими досі немає вироків

Кабмін звільнив Романа Насірова з посади керівника ДФС 31 січня 2018-го. Причиною послужила підозра в зловживанні службовим становищем. 11 грудня 2019 року Окружний адмінсуд Києва поновив Насірова на посаді: адвокатам вдалося довести порушення процедури звільнення. Проте ще тоді експерти відзначали, що повернутися на роботу Насіров навряд чи зможе, адже для цього потрібне рішення Кабміну.

Зараз ви читаєте новину «Насірова поновили на посаді голови ДФС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути