вівторок, 14 жовтня 2008 15:10

Наречений зарізав дружину в першу шлюбну ніч

У республіці Удмуртія арештований чоловік, який убив дружину відразу після весілля. Фатальна сцена ревнощів між молодятами сталася вже в першу шлюбну ніч.

Міліція Кіясівського району Удмуртії заарештувала місцевого жителя, який звинувачується у вбивстві своєї молодої дружини, повідомляє "Сусанін" з посиланням на слідче управління при республіканській прокуратурі.

За даними початого розслідування, в травні Лариса С. - уродженка Кіясовського району - переїхала на постійне місце проживання з Сарапула в село Підгірне, де практично відразу почала жити разом з одним з місцевих жителів - її однофамільцем Сергієм С. 10 жовтня вони зареєстрували шлюб і поїхали відзначати цю подію до батьків нареченої.

У будинку батьків в ніч на 11 жовтня молодий чоловік Сергій, знаходячись в нетверезому стані, на грунті ревнощів влаштував сварку зі своєю дружиною Ларисою С.

"Сварка закінчилася тим, що наречений узяв на кухні ніж і завдав дружині декілька ударів в область грудної клітки", - мовиться в повідомленні. Усе трапилося на очах у 19-літнього сина потерпілої, який приїхав до матері погостювати.

Сарапульський міжрайонний слідчий відділ порушив кримінальну справу по ч.1 ст.105 КК РФ (вбивство). Підслідному загрожує 15-річний термін ув"язнення.

Зараз ви читаєте новину «Наречений зарізав дружину в першу шлюбну ніч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути