Ексклюзиви
неділя, 01 червня 2008 11:45

Наомі Кемпбелл знову потрапила в поліцію (ФОТО)

Наомі Кемпбелл (NaomiCampbell) за словами її адвоката, прибула в поліцію з питання інциденту, що трапився в квітні, коли супермодель влаштувала грандіозний скандал в лондонському аеропорту. 38-річна Наомі закотила істерику обслуговуючому персоналу аеропорту, після того, як вона виявила, що її багаж пропав. Виявивши пропажу, темношкіра красуня почала матюкатися, топати ногами, нападати на поліцейських і службовців аеропорту з кулаками і плюватися.

"Міс Кемпбелл була засмучена тим фактом, що по даному інциденту було збуджено кримінальну справу і незабаром відбудеться суд", заявив адвокат Наомі. "Вона поважає дане рішення і сподівається, що її судове слухання стане їй уроком".

Судовий процес над Наомі Кемпбелл призначений на 20 червня. Можливо, цього разу для Кемпбелл придумають яке-небудь інше покарання, оскільки попередній вирок (суспільні роботи) не відбився належним чином на її поведінці. Протягом п"яти днів Кемпбелл підмітала і прибирала сміття в покарання за те, що кинула мобільним телефоном в свою покоївку, повідомляє Доба.

Зараз ви читаєте новину «Наомі Кемпбелл знову потрапила в поліцію (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути