Ексклюзиви
понеділок, 19 березня 2007 16:18

Наомі Кембел вийшла прибирати гаражі для сміттєвозів (ФОТО)

З 19 по 24 березня супермодель Наомі Кембел митиме підлоги в гаражі для сміттєвозів. Таким чином окружний суд Манхеттена покарав Кемпбелл за напад на покоївку Ану Сколавіно. Модель вдарила її мобільним телефоном по голові, після чого жінці довелося накладати шви.

Кембел визнала себе винною, інакше їй загрожувало б ув"язнення на 7 років. Її адвокатові вдалося домовитися з прокуратурою Нью-Йорка, щоб супермодель не примушували підмітати вулиці під прицілами фотокамер папараці. Проте суд наполіг на тому, щоб вона мила підлоги, а не займалася офісною роботою.

Відсьогодні і протягом 5 днів Кембел митиме підлоги в розташованому на Манхеттені гаражі управління комунального господарства Нью-Йорка.

Кемпбелл також повинна виплатити постраждалій покоївці $363 за медичні витрати. Крім того, суд зобов"язав супермодель відвідувати спеціальні заняття для схильних до спалахів гніву людей, оскільки її вже не раз заарештовували і викликали до суду за образи і застосування фізичної сили стосовно обслуговуючого персоналу.

Зараз ви читаєте новину «Наомі Кембел вийшла прибирати гаражі для сміттєвозів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути