Ексклюзиви
пʼятниця, 13 липня 2007 11:47

Найвища людина в світі відсвяткувала весілля (ФОТО)

Найвища людина в світі одружився на жінці, зріст якої складає дві третини його зросту. Весілля відбулося в місті Ердос, де, за однією з версій, знаходиться могила Чингісхана, і була організована по традиційному монгольському обряду XIII століття.

56-річний житель автономного району Внутрішня Монголія Бао Сишунь, зріст якого складає два метри 36 сантиметрів, зустрів свою наречену Ся Шуцзюань зростом всього один метр 68 сантиметрів на початку року. Бао почав всесвітні пошуки нареченої в 2006 році і навіть отримав більше 20 відповідей від зацікавлених дівчат з різних кінців країни, проте знайшов він свою долю в своєму рідному регіоні.

Перед весіллям наречений, одягнений в спеціально виготовлений національний костюм блакитного кольору із золотим жилетом, відправився в будинок до своєї 28-річної нареченої на возі, запряженому двома верблюдами. За возом слідував лімузин. Згідно монгольської традиції, родичі нареченої намагалися "зупинити" Бao і не дати йому під"їхати до будинку.

Проте після клятв жениха родичі запропонували йому чай на знак того, що він прийнятий в сім"ю. Бао не вдалося зробити традиційний уклін перед тестем і тещею через його величезний зріст та артрит.

Бао і Ся зареєстрували свій шлюб ще в березні. Цього разу на церемонію одруження з"явилися більше двох тисяч людей, серед яких були родичі, преса. За словами наречених, після створення сім"ї вони планують відкрити власний магазин і "жити спокійно і щасливо".

Минулого року Бао Сишунь потрапив в книгу рекордів Гіннесу, обійшовши попереднього рекордсмена всього на 2 міліметри. До 16 років у Бао було абсолютно нормальний зріст, проте після цього він почав різко тягнутися вгору і через сім років виріс до двох метрів 36 сантиметрів, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Найвища людина в світі відсвяткувала весілля (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути