Ексклюзиви
понеділок, 26 лютого 2007 14:42

Найсексуальніший чоловік у світі Клуні зробив операцію на повіках

Голлівудський серцеїд Джордж Клуні, якого двічі визнали найсексуальнішим чоловіком у світі, зізнався у тому, що він зважився на косметичну операцію на повіках, щоб покращити зовнішність і зробити свій погляд відкритішим.

Про це Клуні сказав під час ток-шоу Опрі Уїнфрі, де він, як задумала ведуча програми, давав інтерв"ю Джулії Робертс. Робертс запитала 46-річного актора, що було останньою найбільшою зміною у його житті. Клуні відповів на це: "Мені зробили очі".

У відповідь актор запитав вагітну третьою дитиною зірку "Красуні", чи робила вона коли-небудь косметичні операції, на що Джулія відповіла, що досі не лягала під ніж пластичних хірургів.

Блефаропластіка є однією з найпопулярніших пластичних операцій. Вона дозволяє видалити надлишки жиру і шкіри в області верхніх і нижніх повік. Після усунення мішків під очима і натягнення провислої шкіри чоловік виглядає молодшим. Пацієнтові при такій операції не потрібна шпиталізація, вона проходить під наркозом.

У кінці минулого року журнал People вдруге назвав Клуні "найсексуальнішим чоловіком". 45-річний актор вже був першим у щорічному рейтингу "найсексуальніших" людей з 1997-го року. Актор, режисер і продюсер Джорж Клуні вважається найвідомішим голлівудським холостяком. До нього володарем звання "двічі найсексуальнішого" ставав тільки один голлівудський актор - Бред Пітт.

Коментуючи журналу Newsweek в грудні 2006-го свій черговий титул, Клуні заявив, що не вважає себе секс-символом.

- Я кожен ранок прокидаюся з болем в колінах і розумію: мені вже 45, - пояснив Джорж.

Відзначимо, що цьогоріч на церемонії вручення "Оскар-2007" Джордж Клуні, на рахунку якого 3 нагороди Американської кіноакадемії, минулорічний володар "Оскара" за кращу чоловічу роль другого плану у фільмі "Сиріана", вручав золоту статуетку актрисі Дженніфер Хадсон за кращу жіночу роль другого плану у фільмі "Дівчата мрії".

За матеріалами factnews.

Зараз ви читаєте новину «Найсексуальніший чоловік у світі Клуні зробив операцію на повіках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути