середа, 21 лютого 2007 14:41

Найнещасніші діти - в Англії

Англійські діти – найнещасніші, найбідніші, хворі і найбільш позбавлені опіки серед дітей, які ростуть в багатих країнах. Такі дані повідомила організація ЮНІСЕФ, дитячий фонд ООН. Це перше подібне дослідження в країнах Організації економічного і соціального розвитку.

Усього в дослідженні враховані дані про 21 країну, що входить до цієї організації. Пізніше планується доповнити його показниками інших держав, зокрема Австралії, Ісландії, Японії, Мексики, Нової Зеландії і Туреччини, які поки що надали неповні дані.

Добробут дітей оцінювався за шістьма показниками: матеріальне становище, здоров"я і безпека, освітні можливості, стосунки з рідними і однолітками, поведінка і ризики, суб"єктивна оцінка добробуту.

У результаті до трійки найбільш сприятливих для молодого покоління країн увійшли Нідерланди, Швеція та Данія, а замикають список Угорщина, США і Великобританія.

З"ясувалося, що британські діти більше п"ють і палять, найнижче оцінюють стан свого здоров"я, не люблять школу і в цілому незадоволені своїм життям, пишуть Київські Відомості.

Зараз ви читаєте новину «Найнещасніші діти - в Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути