вівторок, 08 липня 2008 08:35

Найбільш титулована жінка-боксер планети знялася в "нееротичній" фотосесії (ФОТО)

Чемпіонка світу з боксу Наталія Рагозіна рада тому, що в її відвертих фотографіях не угледіли ознак еротики.

Кілька місяців тому прокуратура Центрального району Волгограду розцінила появу фотографій напіводягненої спортсменки на сторінках глянцевого журналу як пропаганду еротики. Прокуратура порахувала, що рекламні макети з анонсами журналу містять "непристойні і образливі образи, порушуючи тим самим норми гуманності і моралі, а також ображають відчуття віруючих і ущемляють права дітей". І лише днями в антимонопольному управлінні визнали, що у фотографіях чемпіонки все-таки немає ознак еротики.

Вікторія Трушина, представник видавця журналу, досі в шоці від претензій прокуратури.

"Рагозіна знімалася не голою, а в спортивній екіпіровці, - говорить Вікторія. - Вона - 28 кратна чемпіонка світу з боксу. А про неї говорили як про модель, яка знялася в напіводягненому вигляді! Крім того, в статті, яка супроводжує фоторяд, чемпіонка розповідає про свої досягнення, про те, що вона хоче відкрити школу боксу для дітей".

Ще різкіше про подію відізвалася сама Наталія. "Це все - повна маячня! - заявила вона. - Я обурена, що в такій чудовій фотографії побачили пропаганду насильства і жорстокості! Я найбільш титулований боксер в світі, мої успіхи занесені в Книгу рекордів Гіннесу. Я була удостоєна високих урядових нагород: ордени Катерини Первозванної і почесного знаку, врученого генеральним прокурором. І моя фотографія якщо і може щось пропагувати, то тільки спорт і здоровий спосіб життя."

Втім, зараз, коли склад "злочину" не встановлений, видавець журналу уникне адміністративної відповідальності. Вільно може зітхнути і сама чемпіонка, яку визнали нееротичною. Напевно, це єдиний випадок, коли жінка щиро може зрадіти подібній оцінці, повідомляє Твій День.

Зараз ви читаєте новину «Найбільш титулована жінка-боксер планети знялася в "нееротичній" фотосесії (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути