пʼятниця, 20 квітня 2007 09:08

Над вірджинським вбивцею знущалися ще зі школи

Чо Син Хі, який застрелив 32 людини в політехнічному інституті Вірджинії, піддавався знущанням з боку однолітків ще з часів навчання в школі. Про це агентству АР розповів однокурсник Хі по інституту Кріс Девідс (Chris Davids), що закінчив разом з ним в 2003 році школу в передмісті Вашингтона.

За спогадами Девідса, однокласники часто глузували з іммігранта з Південної Кореї за його сором"язливість і дивну манеру розмови. При цьому Чо Син Хі ніколи не вступав в конфронтацію, вважаючи за краще навіть нічого не говорити.

Одного разу на уроці англійської мови, розповів Кріс Девідс, вчитель попросив Чо почитати вголос, але той лише промовчав у відповідь. Нарешті, коли вчитель погрозив поставити йому погану оцінку, Чо почав читати "дивним, глибоким голосом, звучним, немов йому щось заважало в роті". "Всі відразу ж стали сміятися і показувати на нього пальцем, примовляючи: "Забирайся назад в Китай"", - розповів однокласник Чо Син Хи.

Нагадаємо, що 16 квітня 23-річний Чо Син Хи застрелив 32 людини у політехнічному інституті Вірджинії, після чого наклав на себе руки. Через два дні в адресу телеканалу NBC прийшов лист від вбивці, в якому він поклав всю провину за скоєне на інших студентів, повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Над вірджинським вбивцею знущалися ще зі школи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути