четвер, 28 лютого 2008 17:15

Над Лондоном зняли НЛО (ФОТО)

Викладач Ексетерського Університету  Кароліна-Славка Мюллер на вихідних 19 січня приїхала до Лондона, де за допомогою мобільного телефону сфотографувала декілька визначних пам"яток

Але коли вона недавно уважніше розглянула нічні знімки Тауерського моста і лондонського колеса огляду, вона була приголомшена, побачивши на них НЛО. Причому експерти переконані, що фото сьогодення.

Кароліна говорить: "Дивне те, що ми не бачили цей об"єкт в небі, тоді як я робила фотографії. Я виявила його, тільки коли завантажила фотографії на свій комп"ютер, а до цього навіть їх не дивилася".

Знімки були зроблені близько 3:50 ранку в інтервалом вісім хвилин, коли Кароліна з двома друзями їхала по центру Лондона на машині.

Кароліна додає: "Жоден з нас не може придумати розумне пояснення цьому. Один з моїх друзів, водій, виріс в Лондоні і говорить, що в тому місці немає ніяких будівель".

Журналіст, фотограф і дослідник НЛО Кріс Мартін говорить: "Я намагався довести, що ці фото підробка, але не зміг. Це безпрецедентно, тому що вона провела три різних знімки, на яких видно, як щось летить", повідомляє TheSun.

Зараз ви читаєте новину «Над Лондоном зняли НЛО (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути