четвер, 28 серпня 2008 11:08

Над Цхинвалі збитий грузинський беспілотник

Минулої ночі над Цхинвалі збитий грузинський безпілотний літальний апарат, повідомив в четвер журналістам в.о. голови МВС Південної Остетії Михайло Міндзаєв.

Грузинський беспілотник пролітав близько 00.10 з південного на північний напрям Цхинвалі. Підрозділи Міноборони республіки відкрили загороджувальний вогонь по безпілотному літальному апарату, в результаті цього він був збитий, повідомив в.о. голови МВС.

Мінздаєв також сказав, що в околицях Цхинвалі діють окремі бандитські групи, перед якими грузинські власті поставили завдання проведення диверсій і терактів.

"Для припинення диверсій і терактів силові структури республіки, у тому числі і МВС, формують спеціальні загони і бригади", - відзначив в.о.глави МВС Південної Осетії.

В середу заступник начальника Генштабу ВС РФ генерал-полковник Анатолій Ноговіцин повідомив, що в середу о15.15 з півдня на північ був здійснений політ грузинського безпілотного апарату над Південною Осетією, який проводив розвідку місць дислокації і маршрутів пересування російських частин, що є порушенням існуючих домовленостей. За словами Ноговіцина, політ продовжувався протягом 30 хвилин, повідомляє РІА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Над Цхинвалі збитий грузинський беспілотник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути