середа, 12 березня 2008 11:22

Начальник поліції Манчестера наклав на себе руки

Майкл Тодд, глава манчестерської поліції, вчинив самогубство, кинувшися зі скелі. Його тіло знайшли 11 березня в горах Сноудонії – національного парку на півночі Уельсу.

Як пише The Times 12 березня, також були знайдені записки, які самогубець адресував сім"ї. За словами джерел в уряді і поліції, смерть Тодда не була пов"язана з його роботою або фінансовим становищем. Передбачають, що він вкоротив собі віку через проблеми в особистому житті. Повідомляється, що загиблий був одружений, мав трьох дітей, але жив окремо від сім"ї.

Тодд узяв відгул у понеділок, 10 березня, щоб поїхати в Сноудонію, і не повернувся до вечора. The Guardian, посилаючись на представника рятувальної команди, повідомляє, що тривога була піднята людьми, що знайшли особисті речі Тодда. Його тіло було знайдене в ході багатогодинної пошукової операції, ускладненої негодою і сильним вітром.

50-річний Майкл Тодд почав служити в поліції у 1976 році. У 1995 році він став помічником начальника поліції графства Ноттінгемшир, у 1998 був призначений заступником помічника комісара лондонській поліції, потім переведений у помічники комісара. На цій посаді він керував низкою масштабних операцій, зокрема забезпеченням порядку на святкуваннях золотого ювілею королеви в 2002 році. З 2002 року Тодд очолював поліцію Манчестера. Три роки тому він добровільно випробував на собі дію електрошокової зброї Taser, щоб переконати громадськість у її безпеці, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Начальник поліції Манчестера наклав на себе руки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути