середа, 28 травня 2008 10:11

На вулиці Києва можуть повернутися евакуатори

Столичні евакуатори не працюють вже два місяці (Мінюст оголосив їх поза законом), але питання ось-ось вирішать, лякають водіїв в КП "Київтранспарксервіс". Прес-секретар Мінюсту Лія Ільченко розповіла, що міністерство до рішення суду не повертається до питання про евакуатори. У "Київтранспарксервісі" чекають, що суд з дня на день вирішить суперечку на користь евакуаторів.

Поки навантажувачі займаються "замовленою роботою" виїжджають за дзвінками людей, у яких на дорозі виникли проблеми з авто, і чергують на мостах (щоб у разі аварії швидше прибрати машини). "Вдень три евакуатори працюють на мостах Московському, Метро і Патона, а також на виїздах. Люди замовляють мало іноді виїжджають дві-три машини в день, іноді взагалі стоять", розповіла замдиректора підприємства Ірина Догадаєва. Замовити ж евакуатор коштує, як раніше 200 грн. за виклик і 6 грн. за кілометр проїзду.

"Евакуаторний рай" нині на Святошино. На вулиці Чистяковській, 19-а, відкрили нові штрафплощадки (є ще на Молодогвардійській, хочуть відкрити ще на Лівому березі). На великій базі, окрім евакуаторів, стоять інші автомобілі "Київтранспарксервісу": "пиріжки", в яких розвозять талони на парковку, і "Жигулі" з написом "Блокування коліс". Евакуаторщики говорять, що до клієнтів виїжджають рідко, в основному на мости. Поки машини не діють, їх миють, змащують і лагодять, так що всі виглядають як новенькі і готові "до бою".

Водії відносяться до евакуаторів двояко. "Хай краще повернуться, говорить таксист Сергій, тому що на багатьох вулицях через припарковані авто не проїдеш". Автоаматор Олександр проти повернення. "Поки парковок нормальних немає, їм на вулицях робити нічого, а то тільки гроші деруть", говорить він, повідомляє Цензор.нет.

Зараз ви читаєте новину «На вулиці Києва можуть повернутися евакуатори ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути