середа, 19 грудня 2007 19:29

На українсько-польському кордоні утворилася кількакілометрова черга

На українсько-польському кордоні перед Дорогуськом у пункті пропуску "Дорогуськ - Ягодин" стоїть черга вантажівок завдовжки кілька кілометрів.

Водії, які стоять на пунктах перетину польсько-українського кордону, домагаються збільшення числа митників. Митна Палата з Білої Підляської відправила до цього пункту додаткових митників.

"Якщо надалі будуть проблеми, обіцяємо реагувати", - запевнив директор палати Пьотр Свєнтановський. "Я б хотів запевнити всіх водіїв, які чекають у черзі до митного контролю, що ми робимо все, що можемо, щоб розвантажити цю чергу. Під час зміни обслуговуємо по 300 машин, намагаємося розвантажити затори перед Дорогуськом. Наприкінці року всі фірми завершують реалізацію контрактів, тому так багато машин приїжджає на кордон, ми свідомі, що мусимо їх обслужити", - зазначив представник Митної Палати.

Уночі з четверга на п"ятницю Польща буде приєднана до Шенгенської зони. Східним сусідам Польщі потрібні будуть візи, котрі коштуватимуть 35 євро, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «На українсько-польському кордоні утворилася кількакілометрова черга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути