вівторок, 18 березня 2008 11:21

На Тернопільщині 17-річний юнак навмисне підпалював майно односельчан

У селі Іванків Борщівського району Тернопільської області затримано 17-річного місцевого жителя, який навмисне підпалював майно односельчан, повідомили у Центрі громадських зв"язків Управління МВС України в Тернопільській області.

Пожежі в селі почалися в грудні 2007 року. Тоді на одній з присадибних ділянок уночі загорілася копиця соломи, а невдовзі тієї ж ночі спалахнули ще дві скирти.

Збитки, завдані вогнем, становили від 1 до 1,5 тис грн. У січні пожежі сталися повторно. Тоді згоріла літня кухня одного з жителів села, а в іншого - скирта сіна.

Палія впіймали, коли він вирішив спалити стайню однієї з місцевих жительок. Він підклав солому під стару будівлю і підпалив її, однак його помітили.

Коли зловмисника затримали правоохоронці, він зізнався, що таким чином намагався помститися своїм односельчанам за дрібні образи: наприклад, одна з жертв палія довго не повертала йому 50 грн. За фактами підпалів триває слідство, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «На Тернопільщині 17-річний юнак навмисне підпалював майно односельчан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути