середа, 23 січня 2008 12:50

На Сумщині 76-річна жінка впала у колодязь

Рятувальники Лебединської державної пожежної частини Головного управлiння МНС України в Сумській області витягли 76-річну жінку з 11-ти метрового колодязя, в якому вона провела близько трьох годин при нічному морозі.

Як повідомили у центрі пропаганди Головного управління МНС України в Сумській області, вчора в місті Лебедин близько 20.30 з подвір"я приватної садиби зникла літня жінка. Після трьохгодинних пошуків родичі і сусіди виявили бабусю в колодязі. Викликали пожежників, які оперативно витягли жінку, яка вже втратила свідомість, на поверхню, де вже чекала карета швидкої.

Як повідомив лікар хірургічного відділення Олексій Летик, куди доставили постраждалу, "бабуся отримала загальне переохолодження тіла і забій голені та грудної клітки". Наразі бабуся прийшла до тями і почуває себе добре.

Як пояснила старенька: "Захотіла попити води, нахилилась за відром, взялася за ланцюг і… полетіла вниз". Врятувало жінку те, що навіть втративши свідомість, вона продовжувала триматися за ланцюг, на якому закріплене відро, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «На Сумщині 76-річна жінка впала у колодязь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути