Ексклюзиви
четвер, 29 березня 2007 12:02

На щорічній вечері з журналістами Буш жартував як ніколи (ФОТО)

 
  Президент США Джордж Буш взяв участь в традиційній щорічній вечері з представниками Асоціації радіо- і тележурналістів у вашингтонському готелі Hilton. Згідно з "легковажними" традиціями цих зустрічей, глава Білого дому дозволив собі декілька жартів, які зірвали аплодисменти присутніх.

Так, відзначивши відсутність віце-президента Діка Чейні, Буш повідомив, що у того було кілька важких тижнів. "Він сказав, що вирушить на канікули до Афганістану, де його так люблять", - пожартував Буш. Нагадаємо, що останній візит Чейні до Афганістану був відмічений вибухом бомби недалеко від його місця перебування.

Пояснюючи, як він ладнає з конгресменом-демократом Ненсі Пелосі, Буш сказав: "Деякі говорять, що вона владна, деякі - що уперта, а деякі - що її неможливо переконати", - сказав він. "Гей, але я ж якось ладнаю зі своєю мамою", - вигукнув президент.

Буш також сказав, що подумує про те, щоб написати автобіографію після завершення президентства. "Я подумую про щось дійсно забавне і творче. Можливо, це буде книжка-іграшка". Президент навіть запропонував декілька варіантів назв: "How W. Got His Groove Back", "Хто управляв моїм президентством?" і "Вівторок з Чейні", з посиланням на AP повідомляє  NEWSru.

Фото Рейтерс.

Зараз ви читаєте новину «На щорічній вечері з журналістами Буш жартував як ніколи (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути