четвер, 03 січня 2008 18:48

На Різдво обиратимуть кращого народного співака

Із 28 грудня в Чернігові триває конкурс народних співаків "Зірка — це ти!". Фінальний концерт буде на Різдво. На сцену вийдуть дев"ятеро переможців відбіркових турів. Серед них і визначать кращого.

Минулої суботи на Красній площі довкола сцени збираються переважно школярі та студенти. Охочих співати небагато. Аня Жижеліна, 13 років, стоїть біля сцени з бабусею. Про конкурс їй розповіла мама. Дівчина співала "Куда уходит детство", але до фіналу не потрапила. Говорить, що не засмутилася. За участь їй подарували тарілку у вигляді Діда Мороза і брелок із білою мишею.

На пісні від палаток біля ялинки до сцени починають сходитися люди. Дехто танцює. По кілька разів співають "Червону руту", "Белые розы", "Пять минут". Щоб перевірити голос, ведучий пропонує кожному заспівати куплет із "В лесу родилась елочка".

За гучністю оплесків глядачів обирають трьох співаків. Серед них — 18-річна студентка Алла Горкуша.

— Прочитала в газеті оголошення про конкурс. Вирішила спробувати, — радіє вона. — Прийшла, дивлюся — діти співають. Навіть подумала, що це дитячий конкурс. А тоді подружки витягли на сцену.

Фінальний концерт відбудеться 7 січня о 18.00. Триватиме до 21.00. Конкурсантам запишуть фонограми й дадуть можливість виступати з балетом.

Зараз ви читаєте новину «На Різдво обиратимуть кращого народного співака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути