Ексклюзиви
понеділок, 10 листопада 2008 20:30

На Прикарпатті не можуть розпочати опалювальний сезон в усіх містах

На Прикарпатті опалювальний сезон почато в усіх містах, окрім Калуша і Тисмениці.

Як повідомили у прес-службі голови Івано-Франківської облдержадміністрації, про це повідомив начальник Управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Роман Семків на оперативній нараді у голови ОДА Миколи Палійчука.

За його словами, на сьогоднішній день тепло є в усіх районах і містах області, крім міст Калуш і Тисмениця. Також без тепла досі залишаються 16 будинків в обласному центрі.

Заступник директора МКП "Івано-Франківськтеплокомуненерго" Богдан Мимохід розповів, що ці будинки залишаються без опалювання через заборгованість абонентів за послуги теплопостачання.

Як повідомив сьогодні на прес-конференції заступник міського голови Івано-Франківська Олександр Дерев"янко, городяни платитимуть за тепло з офіційного початку опалювального сезону, з 4 листопада. За його словами, опалювальний сезон у місті почався завдяки позитивному результату переговорів між міським головою Івано-Франківська Віктором Анушкевічусом і головою НАК "Нафтогаз України" Олегом Дубиною. Він повідомив, що 4 листопада мер міста підписав розпорядження про початок опалювального сезону. Донині, за словами віце-мера, місто опалювалося на 50%, використовуючи газ, який резервували для підігріву води.

Серед головних причин затримки початку опалювального сезону в Івано-Франківську Дерев"янко назвав антикредитну постанову Нацбанку України і борги населення за спожитий природний газ, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «На Прикарпатті не можуть розпочати опалювальний сезон в усіх містах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути