вівторок, 13 травня 2008 13:57

На Полтавщині з"явиться пам"ятник коту Леопольду

Пам"ятник героям мультфільму про кота Леопольда скоро з"явиться в місті Комсомольськ Полтавської області. Восьмилітній автор скульптури, Богдан Безлуцький, каже, що діти і дорослі, які посварилися, неодмінно помиряться біля цього пам"ятника.

Скульптуру виготовить місцевий скульптор Олег Рябо. Її встановлять в парку культури і відпочинку або на міській набережній до дня заснування міста - 29 листопада, повідомила начальник відділу культури і туризму Комсомольської міськради Ірина Зеленська.

Вона розповіла, що робота Богдана під назвою "Дружба" перемогла в конкурсі дитячих декоративних скульптур, який ініціював і фінансово підтримав клуб почесних громадян міста.

"В цілому 150 дітей виготовили ескізи майбутніх скульптур з пластиліну, гіпсу, тіста. За перше місце переможці отримали 500 гривень премії, за друге - 300, за третє - 200 гривень для кожної вікової категорії", - зазначила Зеленська.

До речі, в Комсомольську вже встановлені пам"ятники Святому Миколі, торговці насінням і сантехніку. А ось пам"ятник ще одному всіма улюбленому мультиплікаційному герою - поросяті Фунтику - був встановлений в серпні минулого року в Севастополі, повідомляє Newsru.ua.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині з"явиться пам"ятник коту Леопольду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути