Ексклюзиви
четвер, 10 квітня 2008 11:48

На пітерській автомийці знайшли діамантовий кулон вартістю $200 тисяч

На пітерській автомийці знайшли діамантовий кулон вартістю $200 тисяч
Діамантовий кулон вартістю не менше 200 тисяч доларів хоче повернути власникові дирекція автомийки, на якій було знайдено коштовність, повідомив керівник компанії Володимир Шапіро.

"Ми знайшли кулон на автомийці. У вівторок, 8 квітня в другій половині дня співробітники мийки чистили пилососи і знайшли кулон", - розповів Шапіро. За його словами, ювелір оцінив знахідку в 200-300 тисяч доларів.

"Це жіноча прикраса. Кулон без ланцюжка. Детальніше я описувати його і не показуватиму нікому не буду. Оскільки ми маємо намір віддати його людині, яка детально опише, як виглядає кулон", - відзначив керівник.

Дирекція компанії поки не зверталася в правоохоронні органи з заявою про цінну знахідку, відзначив Шапіро. "Кулон я поклав в сейф", - сказав він, виразивши упевненість, що власник прикраси обов"язково знайдеться.

"Я не вірю, що не знайдеться господар. Не можна не помітити зникнення речі вартістю в чверть мільйона доларів", - сказав співрозмовник, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «На пітерській автомийці знайшли діамантовий кулон вартістю $200 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути