Ексклюзиви
субота, 12 січня 2008 13:54

На один зі штабів Патаркацишвілі здійснено напад

Один з штабів кандидата в президенти Аркадія (Бадрі) Патаркацишвілі піддався в Тбілісі нападу, стверджують в оточенні колишнього опозиційного претендента на пост глави держави.

Як заявив журналістам глава штабу на вулиці Гурамішвілі в Глдані- Надзаладевському районі Тбілісі Давид Квірквелія, декілька молодих людей напали на штаб і розбили там вікна.

Нападаючим не вдалося проникнути всередину штабу, в якому знаходився сам Квірквелія. За його словами, вони ображали його і погрожували розправою, проте не змогли проникнути через залізні грати, встановлені перед дверима штабу.

Квірквелія повідомив, що впізнав в нападаючих членів Єдиного національного руху, в рядах якого ще недавно він сам числився.

Бізнесмен Патаркацишвілі брав участь в президентських виборах, що пройшли 5 січня в Грузії, і набрав, за даними ЦВК, 7% голосів.

Генеральна прокуратура Грузії порушила проти бізнесмена кримінальну справу по трьом статтям Кримінального кодексу Грузії - 315 (1) змова з метою скидання державної влади в Грузії, 18-325 підготовка нападу на політичного діяча, 18-323 підготовка терористичного акту. Рахунки Патаркацишвілі були блоковані Національним банком і Генпрокуратурою Грузії, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «На один зі штабів Патаркацишвілі здійснено напад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути