Ексклюзиви
четвер, 10 травня 2007 15:36

На московських цвинтарях закінчуються місця

Похорони видних осіб російської держави в майбутньому можуть стати проблемою через дефіцит місць на кладовищах і відсутності відповідного регламенту в законодавстві. Про це заявив керівник справами президента РФ Володимир Кожин.

"Могила Мстислава Ростроповича на Новодєвічьєму цвинтарі, ймовірно, остання. Більше місця там просто немає", - сказав Кожин. Відповідаючи на питання, чи правда, що після закриття Кремлівської стіни видних людей держави ховати фактично ніде, керівник справами президента РФ сказав: "Це дійсно так. Напевно, над цією делікатною проблемою варто задуматися".

Раніше московський уряд фактично оголосив про те, що місць на цвинтарях немає вже не тільки для еліти, але й для простих москвичів. Місць для поховання померлих москвичів у столиці й на московських цвинтарях Підмосков"я витачить ще на шість-вісім років. Вже зараз до половини всіх покійних у Москві рідні та близькі кремують, і влада закликає москвичів при виборі способу поховання віддавати перевагу кремації, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «На московських цвинтарях закінчуються місця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути