Ексклюзиви
понеділок, 11 лютого 2008 15:49

На Луганщині карусель понівечила дитині ногу

Для жителя міста Ровеньки 13-річного Богдана Кленіна і його друзів ігри в міському парку закінчилися трагедією. Хлоп"ята прийшли на карусель і вирішили прокотитися. Гойдалки з вересня не працюють, тому друзі розкрутили карусель вручну.

Поки двоє друзів бігали навколо каруселі, Богдан залишився крутити її. Нога хлопчика потрапила між помостом і каруселлю. Він почав кричати і плакати, але зупинити карусель було вже не можливо. "Ми пробували його витягнути, але йому було дуже боляче", - розповідає друг Сергій. Люди, які прибігли на крик, викликали рятувальників.

"Щоб врятувати ногу, довелося розрізати металеві конструкції гойдалки", - розповів начальник прес-служби МНС в Луганській області Олег Дрозденко.

У відділенні травматології, куди доставили хлопчика, розповіли, що у Богдана численні пошкодження м"яких тканин. Шкіра в районі гомілковостопного суглоба настільки пошкоджена, що потрібна пересадка. Лікарі говорять, що у хлопчика дивом залишилися цілі кістки.

У міському парку коментувати що трапилося нікому. Сторож говорить, що з вересня всі атракціони закриті. На тій нещасливій каруселі, де катався Богдан і його друзі, як і на інших, знято двигун до весни. "Діти часто приходять пограти в парк, тут мами гуляють з маленькими дітьми, всіх їх не проженеш. А я тут вартую, щоб гойдалки не порізали на металобрухт", - пояснив сторож Іван, повідомляє Сегодня.

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині карусель понівечила дитині ногу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути