вівторок, 25 грудня 2007 20:45

На Контрактовій площі в Києві стріляли в наряд міліції

Столична міліція затримала двох молодих людей, які у вівторок на Контрактовій площі в Києві стріляли в наряд міліції, поранивши при цьому одного з них.

Як повідомили агентству в центрі суспільних зв"язків ГУ МВС України в Києві, у вівторок наряд патрульно-постової служби (два співробітники міліції) Подільського райуправління міліції близько 16.30 зупинив двох молодих людей і попросив їх пред"явити документи і показати вміст рюкзака одного з них. У відповідь чоловік зняв рюкзак, витягнув з нього предмет, схожий на автомат УЗІ, і кілька разів вистрілив в міліціонерів. Після цього обидва зловмисники втікли.

Опергрупа опитала свідків і дізналася, що ці молоді люди зупинили таксі і поїхали по Набережному шосе. У Києві був введений план "Перехоплення" і на мосту Патона співробітники "Беркута" зупинили машину із зловмисниками. Ті у свою чергу вискочили з автомобіля і намагалися чинити озброєний опір наряду "Беркута". Тільки після словесного попередження співробітника "Беркута" про те, що він стрілятиме, молоді люди здалися. При затриманні один з них викинув зброю в річку. Операція тривала близько години.

В даний час постраждалий співробітник міліції госпіталізований. У нього три вогнепальні поранення в ногу, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зараз ви читаєте новину «На Контрактовій площі в Києві стріляли в наряд міліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути