Ексклюзиви
пʼятниця, 10 жовтня 2008 09:14

На Київщині чоловік зарізав дружину, яка вимагала "продовження бенкету"

Працівниками Бориспільського МВ ГУ МВС України в Київській області затримано жителя Бориспільського району за підозрою у скоєнні умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть.

Про це повідомила прес-служба МВС України на своєму офіційному веб-сайті.

Трагедія сталася 3 жовтня 2008 року в одному із сіл району. До чергової частини міліції о 22.00 годині надійшло повідомлення, що до центральної райлікарні м.Бориспіль доставлено 31-річну жінку з діагнозом: проникаюче колото-різане поранення черевної порожнини. Наступного дня потерпіла від отриманого тілесного ушкодження померла в лікарні.

Ретельно вивчивши обставини та провівши ряд оперативно-слідчих заходів, міліція запідозрила, що до цього випадку може бути причетний співмешканець померлої. Підозри правоохоронців підтвердилися. В ході проведених заходів було встановлено, що того дня співмешканці розпивали спиртні напої. Надвечір 31-річний чоловік почав наполягати, щоб жінка лягала відпочивати, але остання вимагала "продовження свята". Така поведінка йому не сподобалася й, схопивши ножа, він вдарив співмешканку в живіт, а після того пішов до сусіда та попросив, щоб той викликав швидку допомогу.

У скоєнні даного злочину останній не зізнавався, але, довідавшись, що співробітники міліції мають незаперечні докази його причетності до кривавого діяння (це і вилучене знаряддя злочину-ніж, й інші речові докази), зізнався у скоєному. До слова, співмешканці були особами циганської національності, в селі проживали понад 10 років, характеризувалися посередньо, а підозрюваний був іще й раніше судимим.

На даний час порушена кримінальна справа та ведеться слідство. За подібний злочин закон передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «На Київщині чоловік зарізав дружину, яка вимагала "продовження бенкету"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути