Ексклюзиви
четвер, 31 січня 2008 10:39

На Харківщині батько забив до смерті 2-річного сина

На Харківщині 2-річний хлопчик потрапив до реанімації після падіння з ліжка. Батько малюка розповів лікарям, що вночі знайшов непритомного сина на підлозі і одразу викликав швидку. Травми, що їх отримала дитина, виявилися несумісними із життям.

До лікарні зателефонував чоловік і розповів, що його дворічний син упав з ліжка і лежить непритомний. При детальнішому огляді дитини у лікарні розповідь батька видалася медикам підозрілою, і вони зателефонували до міліції.

Міліціонери дізналися, що 20-річна мати малюка покинула чоловіка через постійні сварки. Батько сина доглядав на свій лад - у відповідь на плач дворічна дитина отримувала самі стусани. Востаннє чолов"яга розлютився, коли хлопчик почав плакати серед ночі.

Поки лікарі їхали на виклик, чоловік витер сліди крові на підлозі й вигадав історію про падіння дитини з ліжка. За два дні після побиття малюк помер у лікарні. Його батькові загрожує до десяти років в"язниці, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «На Харківщині батько забив до смерті 2-річного сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути