понеділок, 03 грудня 2007 08:39

На Евересті знайдено сліди снігової людини

Американський телеведучий стверджує, що йому і його команді вдалося знайти сліди єті, або снігової людини, в районі гори Еверест в Непалі.

Група тележурналістів під керівництвом Джоша Гейтса працювала над серією передач під назвою Destination Truth (що можна перевести як "Пункт призначення - правда"). Автори програми проводили власні розслідування повідомлень про фантастичних істот.

Сліди були знайдені непалським учасником групи в середу в долині на висоті 2,8 км над рівнем моря. Головна знахідка - досить чіткий відбиток "правої лапи" довжиною 33 см із п"ятьма пальцями. Відстань між крайніми пальцями складає близько 25 см. Також був виявлений відбиток, судячи з усього, п"яти і ще один зовсім нечіткий слід.

На питання, чому вони виявили лише три відбитки, Гейтс відповів, що знахідка була зроблена в кам"янистій місцевості. Гейтс, якого ця знахідка вразила, говорить, що відбиток дуже нагадує слід людиноподібної істоти. Але в той же час маловірогідно, що виявлений слід був залишений людиною або якоюсь твариною (наприклад, ведмедем).

Тележурналіст говорить, що не впевнений, чи вірить він сам в існування снігової людини, і поки не знає, що робити зі знахідкою. Відбитки будуть відправлені до США для подальшого дослідження фахівцями, передає ВВС.

 

Зараз ви читаєте новину «На Евересті знайдено сліди снігової людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути