пʼятниця, 25 січня 2008 16:01

На Донеччині спростовують інформацію про групове самогубство ув"язнених

В управлінні виконання покарань в Донецькій області спростовують інформацію про групове самогубство в колонії N124. Про це агентство повідомив начальник відділу організації оперативної роботи УВП в Донецькій області Ігор Костілей.

"Даний факт повністю не підтверджується, ніяких спроб самогубства в даній установі не було. Адвокат Салов тут був, він приїжджав до засудженого, оскільки він є його довіреною особою у зв"язку з тим, що засуджений не згоден з вироком", - повідомив І.Костілей.

За його словами, дана інформація є нічим іншим, як "припущеннями адвоката Салова".

"Салов, по-перше, не міг бачити штир, це все його припущення. І звідки він отримав цю інформацію, на жаль, я не знаю, я з ним не спілкувався", - сказав І.Костілей.

За словами І.Костілея, ув"язнені не хочуть спілкуватися з представниками ЗМІ. "Ми самі сьогодні спілкувалися з Лукашовим (один з ув"язнених) - бажання спілкування з пресою у нього не було, він це відразу заявив. Він хворий. У нього болить шлунок", - сказав він.

Як повідомлялося, адвокат Сергій Салов заявив, що в четвер увечері йому подзвонив родич одного з ув"язнених і повідомив, що в колонії готується групове самогубство черезпостійні знущання над ув"язненими з боку адміністрації установи.

"Вчора я був там з 17 до 19, представився адвокатом, але мене не пустили. Сказали, що, мовляв, у нас нічого не сталося. Проте вранці все підтвердилося, я сам бачив штир, який стирчав з грудей на 3 сантиметри. Одного вже прооперували", - повідомив С.Салов, повідомляє Интерфакс-Украина.

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині спростовують інформацію про групове самогубство ув"язнених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути