понеділок, 21 січня 2008 17:42

На Донеччині оголошено штормове попередження

У Донецькій області через погіршення погодних умов оголошено штормове попередження.

Як повідомили у Центрі пропаганди головного облуправління МНС, за прогнозами синоптиків, у Донецьку й області найближчої доби, 22 січня, очікуються опади, переважно у вигляді дощу, вночі і вранці - туман. Вітер південно-західний, вночі 7-12 м/с, вдень місцями пориви до 15-20 м/с. Температура повітря коливатиметься від 10 градусів морозу вночі до 4 градусів тепла вдень.

З метою попередження і своєчасного реагування на можливі надзвичайні ситуації Головним облуправлінням МНС здійснюються відповідні заходи - уточнюються плани реагування при аваріях на системах життєзабезпечення; приводяться в готовність сили і засоби реагування на надзвичайні ситуації на об"єктах житлово-комунального господарства, транспорті, об"єктах паливно-енергетичного комплексу, зв"язку й інших об"єктах життєзабезпечення.

Крім того, Головне облуправління МНС звернулося до всіх жителів і гостей області із закликом бути дуже обережними на дорогах, по можливості утриматися від дальніх поїздок. Населення також інформується про можливі наслідки несприятливих погодних умов, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині оголошено штормове попередження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути