Ексклюзиви
середа, 06 жовтня 2010 11:31

На Донеччині двоє підлітків на замовлення дівчини вбили чоловіка

На Донеччині двоє підлітків на замовлення дівчини вбили чоловіка

У Донецькій області міліція розкрила вбивство 28-річного чоловіка, яке скоїли двоє 16-річних хлопців за замовленням їх 20-річної приятельки.

Про це повідомив на брифінгу начальник Головного управління МВС України у Донецькій області Микола Куп'янський.

За його словами, організувала вбивство свого 28-річного співмешканця, жителя міста Дзержинська, 20-річна учениця ПТУ через ревнощі. Вона замовила вбивство своїм двом 16-річним знайомим. Нагородою за цей злочин мав стати автомобіль "Ніссан Примера", що належав убитому.

"Двоє 16-річних злочинців убили 28-річного жителя міста Дзержинська і викинули його тіло у кар`єр", - сказав Куп'янський.

При цьому він підкреслив, що правоохоронців здивувала "та легкість, з якою було вчинено злочин, і легкість, з якою вони потім про це розповідали".

"Що штовхнуло 16-річних на цей злочин? " Бажання похизуватися перед 20-річною дівчиною, або бажання одержати у нагороду автомобіль?... Незрозуміло. Але факт залишається фактом", - зазначив Куп'янський.

За його словами, дивує жорстокість молодих людей ще й тому, що обидва вони - з нормальних благополучних сімей, де всі працюють, і не мають зв`язків із кримінальним минулим.

Керівник обласної міліції підкреслив, що працівники кримінального розшуку, одержавши заяву родичів про зникнення 28-річного чоловіка, спрацювали швидко і оперативно, і вийшли на замовника і виконавців даного злочину, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині двоє підлітків на замовлення дівчини вбили чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути