субота, 02 лютого 2008 12:05

На дні океану вчені знайшли джерело життя на Землі

Джерелом біологічного, у тому числі і людського життя на Землі, є унікальне місце на дні Атлантичного океану, відоме як "Втрачене місто".

І сьогодні в цій точці планети, розташованій за 3000 кілометрів від східного берега Флориди, відбувається генерування молекул, які лежать в основі будь-якого біологічного організму, що населяє планету. Цю сенсаційну теорію появи життя створили вчені професори Дебора Келлі і Гіора Просковскі.

Вулканічна гряда, що отримала через свою конфігурацію назву "Втрачене місто", знаходиться на глибині 900 метрів. Завдяки тому, що там існують унікальні хіміко-біологічні і електро-температурні умови, в пористій основі вулканічних порід відбувається синтез хімічних сполук і перетворення нових структур в живу матерію.

Несподівані результати були отримані в ході тривалої наукової експедиції в район "Втраченого міста", яке пов"язують з міфічною Атлантидою, яка, як вважає низка вчених, була першою і найдавнішою земною цивілізацією, повідомляє Вовремя.info.

Зараз ви читаєте новину «На дні океану вчені знайшли джерело життя на Землі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути