понеділок, 21 травня 2007 17:09

На дах парламенту Іраку впав мінометний снаряд

У дах будівлі іракського парламенту, що знаходиться всередині "зеленої зони", що охороняється, в Багдаді, 21 травня потрапив мінометний снаряд. В результаті події ніхто не постраждав.

Незначні руйнування при цьому отримав тільки кабінет спікера парламенту, над яким вибухнув снаряд. Під час вибуху в будівлі парламенту знаходилися лише декілька співробітників.

Це вже не перший випадок, коли будівля іракського парламенту стає метою бойовиків. 12 квітня в ресторані парламентського комплексу відбувся вибух, в результаті якого загинули двоє парламентарів, десятки співробітників отримали поранення. Загальне число загиблих складає вісім чоловік.

Багдадська "зелена зона" є ділянкою в центрі міста, що добре охороняється, на якій розташовані будівлі посольств США і Великобританії, а також дислоковано декілька тисяч американських військовослужбовців. Цей район нерідко піддається ракетному і мінометному обстрілу, хоча, як правило, не призводить до людських жертв, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «На дах парламенту Іраку впав мінометний снаряд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути