Ексклюзиви
середа, 23 липня 2008 19:34

На Буковині 13-річну дівчинку мати перетворила на секс-рабиню

Жительку одного із сіл Хотинського району Чернівецької області правоохоронці обвинувачують у "розпусті та торгівлі дитиною", оскільки та здавала свою 13-річну доньку в сексуальне рабство.

Про це на прес-конференції повідомив начальник кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Чернівецькій області Микола Басараб.

За його словами, жінка брала у клієнтів своєї доньки по 30-50 гривень, а також примушувала її за гроші здійснювати у людей різні господарські роботи. За словами Басараба, жінка проживала тільки з донькою, батька в неї не було. Затримана ніде не працювала, однак регулярно отримувала гроші та допомогу по господарству від чоловіків, які користувалися секс-послугами неповнолітньої доньки.

"Ми отримали оперативну інформацію, що жінка здає у сексуальне рабство доньку. Стосовно матері порушено кримінальну справу за статтею 149 (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо передачі людини) та статтею 302 (створення або утримання місць розпусти і звідництво) Кримінального кодексу України", - повідомив Басараб.

У випадку доведення вини в суді жінці загрожує від 5 до 12 років ув"язнення.

Зараз органи опіки Буковини вирішують питання про вилучення дівчинки із сім"ї. Правоохоронці обіцяють притягти до відповідальності також і тих, хто користувався послугами дитини, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «На Буковині 13-річну дівчинку мати перетворила на секс-рабиню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути