Ексклюзиви
вівторок, 13 листопада 2007 09:00

На Бродвеї третій день страйкують робітники сцени театрів

На Бродвеї в Нью-Йорку скасовано більше двох десятків мюзиклів і спектаклів. Причиною цього став страйк робітників сцени. Представникам профспілки цієї категорії театральних працівників і Ліги американських театрів і продюсерів до цих пір не вдалося домовитися про зміни в розпорядку робочого дня і умовах прийому на роботу, передає ИТАР-ТАСС. Поки не ясно, як довго продовжуватиметься страйк. Його розпочали в суботу, в ньому беруть участь близько 3 тис. чоловік. Фактично переговори між зацікавленими сторонами припинено, і про нову дату їх початку нічого не повідомляється. Відомо, що у відповідь на вимоги профспілки Ліга американських театрів і продюсерів наполягає на своєму праві платити тим робітникам, які їм потрібні, і сплачувати лише той обсяг робіт, який був виконаний.

У результаті трудового конфлікту припинено демонстрацію таких відомих спектаклів, як "Привид опери", "Мамма-Мміа", "Чикаго", "Русалочка" і багато інших. Через страйк перенесено на невизначений час святкування 10-річчя з дня першої постановки на Бродвеї мюзиклу "Король-Лев" на музику Елтона Джона.

Разом із тим фінансових втрат глядачі, що не потрапили на спектаклі, не несуть. На їх вибір куплені квитки можуть бути або перенесені на інше число, або здані за умови повернення їхньої вартості.

Зараз ви читаєте новину «На Бродвеї третій день страйкують робітники сцени театрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути